Skip to content

Sales Support stärker ledningsfunktionen genom att Tobias Søftestad tillträder som VD i den svenska verksamheten

Sales Supports svenska och norska verksamhet, som båda är dotterbolag till Consivo Group, stärker ledningsfunktionen med syfte att leverera än mer kundnytta över tid och samtidigt förbättra förutsättningar för bolagens fortsatta tillväxt. Tobias Søftestad, som idag är Kommersiell Direktör på Sales Support Sweden, kommer tillträda som VD för Sales Support Sweden 1 januari 2024. Odd Strand, som de senaste 5 åren har varit VD i både den svenska och norska verksamheten, kommer då att fullt ut fokusera på den norska marknaden i rollen som VD för Sales Support Norway.

Tobias har lång och gedigen erfarenhet från dagligvarumarknaden och som ledare. Han har haft rollen som Kommersiell Direktör i två år och har innan dess haft ledande befattningar inom bland annat Midsona, Ferrero, Moët Hennessy och Diageo.

”Jag är mycket stolt över att få möjligheten att leda Sales Supports svenska verksamhet och ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla både organisationen samt våra affärer med befintliga och nya uppdragsgivare.”, säger Tobias Søftestad.”

Vi är mycket glada över att kunna fortsätta att ta del av både Tobias och Odds värdefulla kompetenser och erfarenheter, när vi nu satsar ytterligare resurser för att ge våra kunder de bästa lösningarna och samtidigt dra nytta av tillväxttrenden gällande outsourcing av säljkårsverksamhet vi ser på marknaden. Vi välkomnar Tobias i sin nya roll och tackar Odd för goda insatser under tiden som VD i två av våra bolag.” säger Edvard Björkenheim, CEO Consivo Group.